23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Yönelik Resim,Şiir ve Kompozisyon  Yarışması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na Yönelik Resim,Şiir ve Kompozisyon Yarışması

   Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan önce bağımsızlık mücadelesinin devam ettiği bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." ilkesi ile kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklara armağan edilmiştir. 

   Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak amacıyla tüm resmî ilkokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında resim dalında,  ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenciler arasında ise resim, şiir ve kompozisyon dallarında Ek'te gönderilen şartname doğrultusunda yarışmalar düzenlenecektir. 

   İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN RESİM DALINDA KATILABİLECEĞİ YARIŞMADA, OKUL BAZINDA BİRİNCİ OLARAK BELİRLENEN ESER SEÇİLEREK OKULUMUZU TEMSİL ETMEYE HAK KAZAANCAKTIR.

21.02.2024 89

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN RESİM DALINDA KATILABİLECEĞİ YARIŞMA İÇİN ESERLER, EN GEÇ 18 MART 2024 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR OKUL İDAREMİZE ULAŞTIRILABİLİR.

TÜM KATILIMCILARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZ.

YARIŞMA ŞARTNAMESİNE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ...

meb_iys_dosyalar/51/01/711797/dosyalar/2024_02/21153242_23nisanulus.egem.resimsiirkomp.yarismasisartnamesi.docx