SINIFLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

SINIFLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

 Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal,kültürel ve sportif olarak da gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla okulumuz öğrencileri arasında Futbol Turnuvası düzenlenmiştir.

03.06.2024 398

3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin katılacağı turnuvada amacımız; sporun barış,kardeşlik ve güzel vakit geçirme faaliyeti olduğunu tüm öğrencilerimize benimsetmektir.

Turnuva kapsamında yapılacak olan müsabaka programı hazırlanmış olup, okulumuz girişindeki duyuru panosuna asılmıştır.

Turnuvaya katılacak olan oyuncular, veli izin belgesini velisine imzalatarak sınıf öğretmenine teslim etmek zorundadır.

Sınıf öğretmenlerimizin, takım kadrolarını ve veli izin belgelerini en geç 3 Haziran 2024 Pazartesi gününe kadar okulumuz müdür yardımcısı Ahmet ÖZMEN'e teslim etmeleri gerekmektedir.

Veli izin belgesini getirmeyen öğrenciler turnuva kapsamındaki müsabakalrda oynayamayacaktır.

Müsabakalar puan esası uygulamasına göre yapılacaktır.

Ofsayt kuralı haricinde futboldaki tüm kurallar geçerli olacaktır.

Oyuncular sahaya, 1 kaleci ve 5 oyuncu (1+5) olacak şekilde çıkacaklardır.

Maçlarda oyuncu değişikliği sınırsız olup, müsabakalar 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacaktır.5 dakika devre arası olacaktır.

Müsabakalar komşu kurumumuz olan Niğde İho kapalı spor salonunda oynanacak olup, takımlar maçlardan 10 dakika önce öğretmenleri nezaretinde sahada olmak zorundadır.

Turnuvanın ilk maçı 4 Haziran 2024 Salı günü saat 13:15'de 4/A ile 4/B sınıfları arasında oynanacaktır.

Okul tarafından gerçekleştirilen okuldaki eğitimin bir devamı niteliğindeki organizasyonda müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında, rakip oyunculara, kendi arkadaşlarına ve seyirci öğrencilere okul disiplin kurulunca suç sayılan davranışlarda bulunmamak esastır.

Gerek müsabakalarda, gerekse müsabaka öncesi ve sonrasında sportmence tavırlara yakışmayan her türlü tezahürat ve davranışlara asla izin verilmeyecek olup; centilmenlik esaslarına aykırı davranış sergileyenler müsabakalardan men edilecektir.

Şunu asla unutmamak gerekir ki; bu turnuvaya katılan tüm sporcular öncelikli olarak Hazım Tepeyran İlkokulu'nu temsil etmektedir.Büyüklerimize saygıda kusur etmeyeceğimiz gibi, küçüklerimize de sevgimizi ve güleryüzümüzü göstermemiz esastır.

Turnuvaya katılan tüm sınıflarımıza başarılar dileriz.

 

10-11-202330-10-2018