OKULLARDA ''SIFIR ATIK'' YARIŞMALARI DÜZENLENECEK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi ve özel okulların okul öncesi,ilkokul,ortaokul ve lise kademelerinde ''Sıfır Atık'' yarışmaları düzenlenecek.

12.02.2024 226

Doğal çevreye duyarlılık göstermek, geri dönüşüm konusunda çocuklarımızı teşvik etmek,atık üretimini azaltmak ve yeni çözümler üretmek amacıyla düzenlenecek olan yarışmalara başvurular 26 Şubat 2024 Pazartesi gününe kadar yapılabilecek.

Yarışmada birinci olan ana sınıfı,ilkokul ve ortaokul öğrencilerine bisiklet ve çevre dostu öğrenci seti; ikinci olanlara tablet ve üçüncü olan öğrencilere ise akıllı saat hediye edilecek.

Lise kategorisinde ise birinci olanlara dizüstü bilgisayar, ikinci olanlara elektrikli bisiklet, üçüncü olanlara ise tablet hediye edilecek.

YARIŞMA İLE İLGİLİ DETEYLARA AŞAĞIDA BULUNAN LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

meb_iys_dosyalar/51/01/711797/dosyalar/2024_02/12115736_sifiratikyarismasartnamesi.pdf

12-02-2024