MEB, 6. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI'NDA TEKNOLOJİ PROJELERİNİ TANITACAK

MEB, 6. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI'NDA TEKNOLOJİ PROJELERİNİ TANITACAK

Millî Eğitim Bakanlığı adına Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü, 8-10 Şubat 2024 tarihleri arasında, Ankara ATO Congresium'da düzenlenecek olan "6. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"na katılacak.

Ankara Bilim Üniversitesi tarafından, Türkiye'de verimliliğin artırılmasına destek sağlayan ileri düzeydeki teknolojik ürünlerin sergilenmesi, çalışmaların geniş kitlelere yayılması, teknolojik gelişmelerin tüm alanlarda verimli bir şekilde kullanılması amacıyla organize edilen fuarın açılışına, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın katılması bekleniyor.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen etkinlikte "V.Talks Konuşmaları" ile "Teknolojinin Sektörel Kullanımı Paneli" gerçekleştirilecek. Panelde, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten panelist olarak yer alacak.

Üç gün sürecek olan etkinlikte, Millî Eğitim Bakanlığı adına YEĞİTEK Genel Müdürlüğü stant açarak eğitim teknolojileri odaklı Ar-Ge merkezi olarak faaliyet gösteren Eğitim Teknolojileri Kuluçka ve İnovasyon Merkezi'nde (ETKİM)  yürütülen çalışmalar, dijital eğitim ve inovasyon ekosistemi ile Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformunu tanıtacak.

06-02-2024

08.02.2024 133

Kaynak: https://yegitek.meb.gov.tr/www/meb6verimlilikveteknolojifuarindateknolojiprojelerinitanitacak/icerik/3548